Het gebruik van Resimdo interieurfolies op meubilair of complete interieurs groeit snel in populariteit. Voordelen zijn de lage kosten, de vele designs en kleuren en de snelle montage. Het assortiment van Resimdo biedt een groot scala aan folies met voelbare structuren welke een realistisch beeld creëren, zoals onze houtfolies met voelbare houtnerf. Vanwege de robuuste eigenschappen biedt de hoogwaardige folie veel mogelijkheden en kan deze in elke ruimte toegepast worden. Verfraai uw meubels, deuren of muren geheel naar eigen wens en bezorg ze een tweede leven.

interieurfolie

keukenblad voor bewerking met interieurfolie

interieurfolie

keukenblad met nieuwe interieurfolie


Bijzondere eigenschappen
Met een speciale focus op milieu en gezondheid is de folie van productie tot verwerking niet belastend voor de gezondheid van mens en milieu. Speciale materialen in de folie verminderen het ontstaan en de uitbreiding van bacteriën en schimmels waardoor de folie uiterst geschikt is voor ruimtes waar een goede hygiëne van belang is. Daarnaast heeft de folie brandvertragende en brandwerende eigenschappen welke een veilige omgeving verzekeren.

Keukenblok na bewerking

Een wat verouderd ogende keuken

Keukenblok na bewerking

Resimdo interieurfolie maakt het verschil!


Certificering
ER-Design is een gecertificeerd applicateur van Resimdo interieurfolies. Wij kunnen u een passend advies geven over de vele mogelijkheden en daarnaast zorgdragen voor een vakkundige uitvoering.

interieurfolie

keuken voor bewerking met interieurfolie

interieurfolie

keuken met nieuwe interieurfolie