Over onze behangdoeken

Behangdoeken, de moderne versie van het traditionele behang. Behang op maat, naar eigen idee, met eigen foto opdruk en zo groot als gewenst.
Airtex 330 grams fijn geweven polyesterdoek met een pvc coating. Airtex heeft de mooie matte uitstraling van een textieldoek maar met de eigenschappen van een pvc doek. Hierdoor komt de kleur beter tot haar recht. Makkelijk schoon te maken en krasvast.

De doeken zijn te gebruiken voor allerlei doeleinden. Te denken aan winkels, kantoren en sportruimtes. Maar ook vergader- en conferentiecentra en horeca gelegenheden. Een snelle en effectieve manier om een boodschap duidelijk te maken. ‘Niets zo charmant als een Airtex aan de wand.’

En niet onbelangrijk; ook gewoon op de huiskamerwand in uw eigen woning.
Niet meer de ouderwetse print op een rol en beperkte kleur en patroon keuze. Maar doek geheel naar wens, stijl, opdruk en kleur. Bovendien naadloos aangebracht.

De doeken zijn UV bestendig en brandvertragend. Uw eigen foto en ontwerp aanleveren, alles is mogelijk.

Bijvoorbeeld in korte tijd uw kantoor een compleet andere look geven. Naast wanden kunnen we ook het meubilair meenemen met Resimdo interieur folie. Kortom een zakelijke make-over om weer up-to-date voor de dag te komen.